Naar de inhoud springen

INGEVULD Senior Account manager

Senior Accountmanager | Raamsdonksveer | Fulltime

Ben jij een echte baanbrekende salestopper? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een hele mooie groeiende organisatie in magazijninrichtingen is BB Recruitment op zoek naar een ervaren Senior Accountmanager.

Naar wie is deze organisatie op zoek?

Deze organisatie is op zoek naar een echte ervaren salestopper die zich gaat focussen op de grote logistieke projecten. Het is belangrijk dat je ervaring in de branche van logistieke inrichtingen hebt. Ervaring met magazijnstellingen is zeker een pré. Je weet wie je potentiële klanten zijn en hoe je met hen in contact komt. Jij bent degene die de grote projecten gaat binnenhalen!

Wat houdt de functie in?

Jij bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van de grote logistieke projecten. Je brengt advies uit naar je klanten, je krijgt hierbij uiteraard de ondersteuning die je daarbij nodig hebt van je collega’s intern. Jouw focus ligt volledig op de verkoop, want dat is waar jij goed in bent! Omdat de organisatie aan het investeren is in nieuwe productiemethodes liggen er veel kansen open, jij bent de persoon die hier baanbrekend mee aan de slag wil gaan!

Introductie van de organisatie

Volgend jaar bestaat de organisatie 40 jaar! De organisatie is groeiende, zij zijn aan het investeren in hun productiemethodes. Zij hebben een nieuwe productielijn geïntroduceerd waardoor zij hun “Dutch made” productie volledig in eigen hand hebben. Dit betekent dat zij snel kunnen schakelen en dus heel flexibel zijn naar hun klanten. De organisatie is hierdoor echt uniek in zijn soort! Het is een platte organisatie, er zijn korte lijnen zowel intern als extern. Er wordt regelmatig wat georganiseerd om gezellig met collega’s onderling samen te zijn, bijvoorbeeld een gezellige borrel.

 

Zij bieden jou een mooi aanbod met daarbij natuurlijk een auto van de zaak en smartphone.

Niveau: Senior medewerker

Salaris: Open, overeen te komen

Soort baan: Fulltime

Bedrijfstak: MagazijninrichtingenStandplaats: Raamsdonksveer

Start: z.s.m.