Naar de inhoud springen

INGEVULD Commercieel / Marketing medewerker

Commercieel/Marketing medewerker | Oosterhout | Fulltime | z.s.m.

Een uitdagende commerciële functie bij een internationaal bedrijf waarbij je ook nog eens je ei kwijt kan in marketing en e-commerce werkzaamheden! Jij wordt er blij van om in een dynamische omgeving werkzaam te zijn waar geen dag hetzelfde is.  

Welkom!

Dit gezonde en gepassioneerde bedrijf is al meer dan twintig jaar importeur van sportprijzen en awards. Zij zijn internationaal georiënteerd en hebben dan ook leveranciers en klanten over de hele wereld. Binnen dit bedrijf werk je samen met 12 enthousiaste en ambitieuze collega’s. Het bedrijf kenmerkt zich door de permanente ontwikkeling van innovatieve designs en haar klantgerichte aanpak. Daarnaast heerst er een informele sfeer waarin jij je snel thuis zal voelen!

Wat houdt de functie in?

Als Commercieel medewerker ben je voornamelijk bezig met het ondersteunen van de Salesmanagers. Daarnaast pak jij de marketing en e-commerce werkzaamheden op, zoals het optimaliseren van de webshop en het ontwerpen van banners. Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je bereidt de verkoopoffertes voor;
 • Je bent het aanspreekpunt voor de verkoopbuitendienst;
 • Je bent het aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben;
 • Je voert de geplande marketingactiviteiten uit;
 • Je bereidt klant- en beursbezoeken voor;
 • Je bent verantwoordelijk voor het invoeren van verkoopprijzen in het systeem;
 • Je maakt de catalogussen op;
 • Je controleert de inhoud van de webshop en waar nodig optimaliseer je dit;
 • Je eigen inbreng wordt erg gewaardeerd!

Naar wie ben ik op zoek?

Voor deze functie ben ik op zoek naar een commercieel iemand die het leuk vindt om enerzijds met administratieve taken bezig te zijn, anderzijds het leuk vindt om marketing en e-commerce taken op te pakken. Het plannen en organiseren van alles wat er moet gebeuren, is voor jou geen probleem. Jij hebt een echte proactieve werkhouding!

 • Je hebt een commerciële achtergrond;
 • Je hebt ervaring in een soort gelijke functie;
 • Je kan goed met het MS Officepakket werken;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
 • Jij bent een echte teamplayer en hebt de ambitie om samen met dit mooie bedrijf de schouders er onder te zetten om de commerciële doelstellingen met elkaar te behalen!

Zij bieden jou goede arbeidsvoorwaarden. Een mooi en passend salaris op basis van jouw kennis en kunde, daarbij wordt er ook gewerkt met een interessante bonusconstructie. En om het nog mooier te maken zijn er ook interessante doorgroeimogelijkheden.

Is deze functie op je lijf geschreven?

Heb je het gevoel dat jij dé collega bent waar dit bedrijf naar op zoek is? Stuur dan een mailtje, naar BB Recruitment met daarbij je CV (+foto) en een korte motivatiebrief barbara@bbrecruitment.nl of bel naar 06-38682972. Graag maak ik kennis met je! Mocht je vragen hebben mag je altijd contact met me opnemen.