Naar de inhoud springen

INGEVULD Supply Chain Planner/Voorraadbeheerder

Supply Chain Planner/Voorraadbeheerder | Oosterhout | fulltime | z.s.m.

Een optimale balans tussen voorraadwaarde en de -beschikbaarheid creëren? Daar draai jij je hand niet voor om! Jij vindt het leuk om dit te plannen, te organiseren en uiteindelijk tot het beste resultaat te komen.

Welkom!

Dit gezonde en gepassioneerde familiebedrijf is al meer dan twintig jaar importeur van sportprijzen en awards. Zij zijn internationaal georiënteerd en hebben dan ook leveranciers en klanten over de hele wereld. Binnen dit bedrijf werk je samen met 12 enthousiaste en ambitieuze collega’s. Het bedrijf kenmerkt zich door de permanente ontwikkeling van innovatieve designs en haar klantgerichte aanpak. Daarnaast heerst er een informele sfeer waarin jij je snel thuis zal voelen!

Wat houdt de functie in?

Als Supply Chain Planner/Voorraadbeheerder zorg jij voor een optimale balans tussen voorraadwaarde en de -beschikbaarheid. Kort samengevat, jij bent verantwoordelijk voor het gehele voorraadbeheer en de uitvoering hiervan. Jij kan hierin strategisch meedenken met het MT. Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je maakt efficiënte productie- en inkoopplanningen voor de korte-, middel- en lange termijn en voert deze ook uit;
 • Je bewaakt de dagelijkse goederenstroom, de juiste producten in de gewenste hoeveelheden op het juiste tijdstip beschikbaar zijn voor productie en magazijn;
 • Je bent verantwoordelijk voor de planning en de registratie van de inkomende goederen in het systeem;
 • Je bewaakt de voorraadwaarde, beschikbaarheid en omloopsnelheid;
 • Je maakt optimale planningen van capaciteit per fabrikant;
 • Je denkt mee in het optimaliseren in de afnameprognoses;
 • Je hebt de verantwoordelijkheid voor contractbeheer met transporteurs.

Naar wie ben ik op zoek?

Voor deze functie ben ik op zoek naar iemand met ervaring in voorraadbeheer. Jij weet hoe je dit zo optimaal mogelijk kan inrichten. Jij bent analytisch sterk en weet hoe je dit moet plannen en organiseren. Enerzijds voer je je werk zelfstandig uit, anderzijds werk je veel samen met je collega’s. Je voelt je prettig in een informele sfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan.

 • Je hebt je opleiding HBO Supply Chain Management afgerond (of equivalent);
 • Je hebt ongeveer vijf jaar ervaring met voorraadbeheer en logistiek;
 • Je hebt ervaring met Microsoft Dynamics Nav, dit is een pré;
 • Je kan goed met het MS Officepakket werken;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Jij hebt de ambitie om samen met dit mooie bedrijf de schouders er onder te zetten!

Zij bieden jou goede arbeidsvoorwaarden. Een mooi en passend salaris op basis van jouw kennis en kunde, daarbij wordt er ook gewerkt met een interessante bonusconstructie. En om het nog mooier te maken zijn er ook interessante doorgroeimogelijkheden.

Is deze functie op je lijf geschreven?

Heb je het gevoel dat jij dé collega bent waar dit bedrijf naar op zoek is? Stuur me dan een mailtje, naar BB Recruitment met daarbij je CV (+foto) en een korte motivatiebrief barbara@bbrecruitment.nl of bel naar 06-38682972. Graag maak ik kennis met je! Mocht je vragen hebben mag je altijd contact met me opnemen.