Naar de inhoud springen

INGEVULD Administratief medewerker | Parttime

Administratief medewerker | Kaatsheuvel | 24 uur | z.s.m.

Wil jij als (administratieve) topper op een (warm) bed terecht komen? Geeft het jou voldoening om je werk nauwkeurig uit te voeren? Dan zou deze functie wel eens heel goed bij jou kunnen passen!

Welkom!

Bij dit bedrijf kom je meteen in een warm bed terecht. Dit bedrijf maakt namelijk bedden en alles wat daarbij hoort! Hun afzetkanalen zijn de betere beddenzaken, recreatieparken en hotels. Daarnaast hebben zij ook een eigen webshop. De organisatie is al ruim 25 jaar werkzaam in deze branche. Er heerst een informele familiaire sfeer waar je je meteen thuis zal voelen. Doordat het bedrijf mooi is gegroeid afgelopen jaren, breiden zij hun team uit. Daarom zijn zij op zoek naar jou!

Wat houdt de functie in?

Als administratief medewerker ben je medeverantwoordelijk voor alle vier de administraties van deze organisatie. Jij neemt onder andere de volgende werkzaamheden op je:

  • Je boekt orders in;
  • Je maakt orderbevestigingen;
  • Je boekt inkoop- en verkoopfacturen in;
  • Je zorgt voor de facturatie in de verschillende administraties;
  • Je controleert facturen;
  • Je denkt mee in de verdere automatisering van de administraties;
  • Je hoeft in deze dynamische omgeving nooit stil te zitten!

Naar wie ben ik op zoek?

Voor deze functie ben ik op zoek naar iemand die administratief sterk is en minimaal 24 uur in de week beschikbaar is. Nauwkeurigheid staat in deze functie voorop! Dit geeft jou gelukkig ook voldoening. Je krijgt hierin goede begeleiding maar het is wel belangrijk dat je daarna zelfstanding aan de slag kan gaan. Je vindt het prettig dat je hierin het vertrouwen krijgt. Een dynamische omgeving is waar jij je prettig in voelt, je vindt het fijn om je collega’s te kunnen helpen als je ziet dat dit nodig is. Hierdoor kan de functie nog uitdagender worden. Je bent communicatief sterk, als je kennis hebt van Exact Globe is dat een pré, geen vereiste. Het allerbelangrijkste is dat je goed in het bedrijf past!

Is deze functie op je lijf geschreven?

Heb je het gevoel dat jij dé collega bent waar deze organisatie naar op zoek is? Stuur me dan een mailtje, naar BB Recruitment met daarbij je CV (+foto) en een korte motivatiebrief barbara@bbrecruitment.nl of bel naar 06-38682972. Graag maak ik kennis met je! Mocht je vragen hebben mag je altijd contact met me opnemen.