Naar de inhoud springen

#5 Gestart als Supply Chain Planner

een goede MATCH dus taart

Begin 2020 is Mark gestart in Oosterhout in de functie van Supply Chain Planner/Voorraadbeheerder. Het leek mij leuk om een taart bij Mark te brengen. 

Zo leuk wanneer de match écht goed is! Mark zijn nieuwe werkgever is super blij met hem, zowel in zijn functie als als persoon. Het klikt heel goed. Ik ben bij Mark langs geweest op kantoor om taart te brengen en om even een kopje koffie te drinken en bij te kletsen. Een fijne sfeer met fijne collega’s, ik werd er zelf helemaal enthousiast van. Beide partijen, nogmaals heel erg bedankt voor het vertrouwen in BB Recruitment. Ik wens jullie heel veel werkplezier toe met elkaar, maar ik denk dat dat wel goed komt!

Afgelopen keren wanneer een kandidaat startte ben ik wel langsgegaan met een leuk cadeautje, maar niet met taart. Ik merkte dat zowel kandidaat, opdrachtgever als ikzelf dit super leuk vind. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!