Naar de inhoud springen

#7 BB Recruitment bestaat 1 jaar!!!

1 jaar ingeschreven bij de Kvk

Goedemorgen netwerk, wat een bijzondere dag vandaag (+mijn eerste artikel op LinkedIn)! Onder andere omdat het natuurlijk Valentijnsdag is maar voor mij vooral omdat vandaag BB Recruitment 1 jaar staat ingeschreven bij de KvK en daar wil ik graag even bij stilstaan. 

niet geschoten, is altijd mis

Als ambitieuze jongedame had (heb) ik de grootste plannen. Ik ging mijn eigen recruitment bedrijf starten met oog voor de mens. Echt persoonlijk naar zowel werkgever als kandidaat is het onderscheidend vermogen van BB Recruitment. Zoeken naar de match voor de lange termijn. Vorig jaar begon ik parttime te ondernemen en bleef ik werken bij mijn toenmalige werkgever. Ik merkte al snel dat ik het lastig vond om mij goed te kunnen focussen op mijn eigen onderneming, ik liet steken vallen, zowel op mijn werk als in de opstart van mijn eigen bedrijf. Ik kon eigenlijk maar een ding doen, mijn droom najagen (ik zeg altijd maar zo; niet geschoten is altijd mis) fulltime ondernemen om voor BB Recruitment een sterke fundering neer te zetten. Ik had met mijn eigen bedrijf nog geen échte plaatsing gedaan (dit was afgelopen september) maar ik wist zeker dat wanneer ik me 100% kon focussen op BB Recruitment, dit goed ging komen. 

"mijn pad" naar focuspunten

Vanaf dat moment ben ik gaan bouwen daarbij heb ik mijzelf ook regelmatig moeten bijsturen om op “mijn pad” te blijven. Onder andere door het beter focussen op mijn klant doelgroep en dus ook van mijn kandidaat doelgroep maar ook mijn vacature doelgroep. Door te proberen en te doen (hoe spannend ik dit ook vind) ben ik erachter gekomen waar mijn focuspunten liggen. 

werkgevers en kandidaten heel blij maken

Nu zijn we precies jaar na de inschrijving verder en heb ik zeven werkgevers en kandidaten heel blij mogen maken met elkaar. Dat maakt me wel een beetje trots want het was me een jaartje wel. Je leert jezelf kennen, je merkt steeds meer waar je goed in bent en waar je minder goed in bent, waar je tegenaan loopt. Ik ben nog lang niet waar ik zijn wil, ik zie nog genoeg kansen, verbeterpunten, dingen die ik nog graag wil doen maar nog niet heb kunnen (soms durven) doen maar alles heeft tijd nodig. 

Grote dankbaarheid

Grote dankbaarheid naar iedereen die mij heeft geholpen en nog steeds helpt, lieve vrienden, lieve familie en met name lieve Jan (het is toch een beetje Valentijn vandaag hé), dankjewel voor alles en vooral dat jullie naar mijn gezeur hebben geluisterd! Op naar een succesvol tweede jaar van BB Recruitment. Hopelijk zijn jullie nog lang niet van me af!