Naar de inhoud springen

INGEVULD Allround Logistiek Webshop medewerker

Allround logistiek webshop medewerker | Van Lier | Breda | Fulltime

Heb jij een echte “handen uit de mouwen steken” mentaliteit? En wil je bij het mooiste herenschoenenmerk van Nederland werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Welkom bij Van Lier!
Van Lier is een Nederlands herenschoenenmerk met al ruim 200 jaar ervaring. In 1815 is de familie Van Lier begonnen in het Brabantse Loon op Zand. Van Lier is altijd bezig met het innoveren van haar productietechnieken, bewerkingsmethoden, pasvormen, kleuren en texturen. In de loop der jaren is van Lier naar het Brabantse Breda verhuist waar wij nu nog steeds gevestigd zijn. Van Lier is binnen zijn segment marktleider in Nederland. Wij hebben eigen stores op toplocaties in vrijwel alle grote steden in Nederland. Naast onze eigen stores is onze eigen webshop een belangrijk en veel gebruikt verkoopkanaal. Van Lier schoenen zijn ook te koop in de betere schoenenwinkels en webstores.

Wat houdt de functie in?

Samen met het logistieke team neem je de verantwoordelijkheid voor het totale operationele proces van de webshop:

  • Je verwerkt orders van de webshopklanten;
  • Je zorgt voor de administratieve afwikkeling en je verzorgt de benodigde formulieren;
  • Je pickt de orders en maakt deze verzendklaar;
  • Je handelt retourzendingen en eventuele klachten af;
  • Je hebt veel contact met je collega’s van de binnendienst, marketing en financieel;

Als Allround logistiek webshop medewerker zit je nooit stil, het is een veelzijdige baan in een dynamische omgeving dus wanneer het nodig is ondersteun je je logistieke collega’s:

  • Je laadt en lost binnenkomende en uitgaande vrachten en zendingen;
  • Je pickt orders;
  • Je controleert de zendingen en maakt deze verzendklaar.

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een Allround magazijnmedewerker die graag de handen uit de mouwen steekt. Je vindt het fijn om enerzijds met routinematige werkzaamheden bezig te zijn, maar vindt het ook leuk om afwisseling te hebben. Je bent klantgericht, stressbestendig en flexibel. Jij bent de persoon die ons gezellige en hechte team komt versterken.

Wat bieden wij jou?
Een zeer afwisselende functie in een dynamische omgeving! Er heerst een informele werksfeer, waarbij je je als nieuwe collega meteen welkom voelt. In deze rol heb je veel contact met al je collega’s van alle afdelingen. Wij bieden jou mooie passende arbeidsvoorwaarden met daarbij personeelskorting en testparen.

Ben jij dé collega waar wij naar op zoek zijn?
Denk je dat jij dé collega bent waar Van Lier naar op zoek is? Stuur een mailtje naar BB Recruitment met daarbij je CV (+foto) en een korte motivatiebrief naar barbara@bbrecruitment.nlof bel naar 06-38682972. Graag drinken we een kopje koffie met je! Hopelijk tot snel!