Naar de inhoud springen

INGEVULD Commercieel Medewerker

Commercieel medewerker | Van Lier | Breda | 40 uur | z.s.m.  

Vind jij het leuk om met klanten in contact te zijn en om daarnaast cijfermatig bezig te zijn?! Dan is deze leerzame en veelzijdige commerciële functie misschien wel iets voor jou!

Welkom bij Van Lier!

Van Lier is een Nederlands herenschoenenmerk met al ruim 200 jaar ervaring. In 1815 is de familie Van Lier begonnen in het Brabantse Loon op Zand. Van Lier is altijd bezig met het innoveren van haar productietechnieken, bewerkingsmethoden, pasvormen, kleuren en texturen. In de loop der jaren is van Lier naar het Brabantse Breda verhuist waar wij nu nog steeds gevestigd zijn. Van Lier is binnen zijn segment marktleider in Nederland. Wij hebben mono-brand stores op toplocaties in vrijwel alle grote steden in Nederland. Daarnaast zijn Van Lier schoenen te koop in de betere schoenenwinkels en webstores. Ons bedrijf kent een stabiele groei en is bezig met internationale expansie.

Wat houdt de functie in?

Als commercieel medewerker ben je een spin in het web! Als een klant belt weet jij welke artikelen zij hebben ingekocht, wanneer deze artikelen binnenkomen en wanneer deze geleverd worden. Naast je werkzaamheden als commercieel medewerker ondersteun je de financiële afdeling.  Hieronder een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Je hebt telefonisch en per mail contact met klanten en consumenten waarbij je vragen beantwoordt en waar nodig advies geeft;
  • Je boekt (seizoen-) orders in voor klanten en de eigen stores en verzorgt de administratieve afhandeling rondom de levering hiervan;
  • Je verwerkt facturen in de verschillende administraties;
  • Je ondersteunt minimaal een dag in de week de Financial Merchandise Planner met onder andere het analyseren van verkoopcijfers, alloceren van voorraden en uitwerken van kortingen tijdens de sale periode;
  • Je ondersteunt de Salesmanagers, je gaat bijvoorbeeld een dag mee naar de showroom of plant inkoopafspraken met klanten in;
  • Je neemt waar nodig werkzaamheden op van andere afdelingen bij drukte of wanneer je collega’s op vakantie zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een collega die administratief sterk is maar die het ook leuk vindt om met de klant in contact te zijn. Iemand die innovatief is en mee wil denken over de bedrijfsprocessen. Je hebt een hbo-studie afgerond in de commerciële richting, daarnaast heb je uitstekende Excel vaardigheden. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en daar ook verantwoordelijkheid over draagt. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel in woord als geschrift, daarnaast is beheersing van de Engelse taal een pré. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega met een proactieve werkhouding die graag lekker aan de slag wil gaan!

Wat bieden wij jou?

Een zeer afwisselende functie waarbij je veel kunt leren. Je komt te werken in een dynamische omgeving! Jouw directe collega’s zijn jong en gedreven. Er heerst een informele werksfeer, waarbij je je als nieuwe collega meteen welkom voelt. In deze rol heb je veel contact met al je collega’s van alle afdelingen: sales, financieel, logistiek, etc. Wij bieden jou mooie passende arbeidsvoorwaarden.