Naar de inhoud springen

#8 Update omtrent het Coronavirus

Beste relatie,

Naar aanleiding van de laatste berichten omtrent het corona virus heb ik ervoor gekozen om alle afspraken van BB Recruitment, vanaf vandaag tot 6 april, telefonisch of middels videocall plaats te laten vinden.Ik sta er juist voor om persoonlijk met elkaar kennis te maken. De persoon achter het CV te leren kennen. Het bedrijf te zien en het sfeertje te proeven. Om een echte goede match de maken met focus op de lange termijn relatie.Maar de veiligheid en gezondheid van ons allen staan nu op nummer één. Ik vind het belangrijk dat we met zijn alle onze verantwoordelijkheid hierin nemen. 

Daarom heb ik besloten dat BB Recruitment tot 6 april alle afspraken telefonisch zal laten plaatsvinden of door middel van een videocall. Hopelijk mogen we elkaar snel virtueel ontmoeten maar ik hoop nog meer dat we vanaf maandag 7 april weer persoonlijk met elkaar kennis kunnen maken.

Aankomende weken ga ik aan de slag met mijn strategie en planning. Iets waar ik normaliter te weinig tijd aan besteed vind ik. Ik ben benieuwd hoe andere ondernemers de komende weken gaan invullen. 

Iedereen, wees voorzichtig! En heel veel sterkte voor iedereen die direct of indirect is getroffen door het Corona virus.

Liefs van mij