Naar de inhoud springen

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider | Raamsdonksveer | Fulltime

Ben jij de persoon die ervoor zorgt dat achter de schermen alles van A tot Z perfect wordt geregeld zodat de inrichting van de grote magazijn projecten vlekkeloos kunnen verlopen? Dan zoek ik jou!

Voor een hele mooie groeiende organisatie in magazijninrichtingen ben ik op zoek naar een Werkvoorbereider met ervaring in deze branche.

Naar wie is deze organisatie op zoek?

De organisatie is actief in de markt van de grote logistieke projecten, daarom zoeken zij een Werkvoorbereider met kennis op het gebied van magazijnoplossingen. Jij bent de persoon die deze tak mee groots wil maken. Het is belangrijk dat je technisch inzicht en analytisch vermogen hebt. Jij voelt je prettig in een dynamische omgeving, je bent stressbestendig. Je weet dat je werk veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit. Je bent een teamplayer, met elkaar gaan jullie voor het beste resultaat! Ervaring met AutoCAD is een must daarnaast heb je HBO werk- en denkniveau.

Wat houdt de functie in?

Jij bent de persoon die achter de schermen zorgt dat alles van A tot Z perfect geregeld is. Je werkt nauw samen met de Senior Accountmanager, van deze persoon krijg je het “advies” voor de klant. Jij als werkvoorbereider werkt dit advies uit, daarbij wordt jouw creatieve inbreng erg gewaardeerd. Hieronder een kleine opsomming van jouw takenpakket:

  • Je maakt 2D tekeningen (mogelijk ook 3D);
  • Je ontwerpt lay-out opstellingen in AutoCAD;
  • Je werkt offertes uit;
  • Je maakt calculaties, materiaallijsten en montage berekeningen;
  • Je ondersteunt de Senior Accountmanager.

Introductie van de organisatie

Volgend jaar bestaat de organisatie 40 jaar! De organisatie is groeiende, zij zijn aan het investeren in hun productiemethodes. Zij hebben een nieuwe productielijn geïntroduceerd waardoor zij hun “Dutch made” productie volledig in eigen hand hebben. Dit betekent dat zij snel kunnen schakelen en dus heel flexibel zijn naar hun klanten. De organisatie is hierdoor echt uniek in zijn soort! Het is een platte organisatie, er zijn korte lijnen zowel intern als extern. Er wordt regelmatig wat georganiseerd om met collega’s onderling samen te zijn, bijvoorbeeld een gezellige borrel.

Salaris: n.o.t.k.

Soort baan: Fulltime

Bedrijfstak: Magazijninrichtingen

Standplaats: Raamsdonksveer

Start: z.s.m.