Naar de inhoud springen

#9 Een (thuis)werk week met Barbara in quarantaine // week 19

Maandag 4 mei

Begin april is Jim in het mooie Princenhage gestart. Het was nog even spannend hoe de inwerkperiode eruit ging zien in deze bijzondere tijd. Gelukkig kon Jim een paar dagen later dan gepland toch starten. Graag had ik de taart persoonlijk afgegeven maar door de omstandigheden is deze door de bakker gebracht. Gelukkig was de taart niet minder lekker 😋. Deze foto kreeg ik afgelopen week toegestuurd. Ik wens jullie nogmaals een hele fijne samenwerking toe!

 

Home office met ofcourse koffie!! Mijn thuiswerk plek ingericht. Ik heb mooie bloemetjes gekocht om de boel lekker op te fleuren. Verder zie je mijn notitieblok, ik houd van overzicht en structuur, ik werk dan ook veel met markers zoals je ziet 😋. O ja, en als je denkt, wat doet die blauwe envelop daar. Dat is mijn muismat, creatief hé! 😂

We zitten al een aantal weken in intelligente lockdown. Gelukkig hebben we tegenwoordig alle mogelijkheden om zoveel mogelijk online door te laten gaan. Zoals een kennismaking met een kandidaat! Ik heb haar vorige week twee keer via Facetime gesproken, juist twee keer om een nog completer beeld te krijgen van haar. Haar profiel heb ik voorgelegd aan de opdrachtgever. Ze mag volgende week op kennismaking bij hen 💥! Natuurlijk met passende maatregelen 😉. 

dinsdag 5 mei

Bevrijdingsdag. Deze dag waren we vrij. Ik gesport via Zoom met mijn teamgenootjes van DDHC dames 2. Ik was verantwoordelijk voor de workout, dat hebben ze wel geweten 😄. De workout heb ik uitgeschreven en zoals je ziet ook hier weer aan de gang geweest met de markers 🙊. In de middag zijn we richting Rotterdam gereden en hebben we daar lekker door de haven gewandeld. ’s Avonds hebben we de bbq aangestoken en super lekkere entrecotes gegeten. De lekkerste die we ooit zelf hebben klaar gemaakt. Een lekker relaxt dagje vandaag! 

woensdag 6 mei

Weer een thuiswerkdagje. De laatste puntjes op de welbekende “i” aan het zetten voor de vernieuwde website van BB Recruitment 👌. Hopelijk kan de website vrijdagochtend online!

donderdag 7 mei

Een innoverende week 💥. Vorige week heb ik een heel interessant gesprek gehad bij een potentiële klant in Raamsdonksveer, over een super leuke commerciële functie. Vandaag de laatste punten omtrent de voorwaarden besproken met de klant en akkoord gekregen voor deze opdracht 😳 🎉!! Op deze foto zie je een zeer tevreden Barbara. Ik ben heel blij dat deze klant ook in deze moeilijke tijd het vertrouwen heeft in BB Recruitment. Nu volop aan de slag om de perfecte kandidaat te vinden voor deze mooie functie binnen dit sfeervolle bedrijf. Zin in 😄! 

Junior Sales Representative 

vrijdag 8 mei

De nieuwe website van BB Recruitment staat online 💥!! Na een aantal weekjes hard werken achter de schermen (lees: het lukte niet zoals ik het wilde, dus het duurde allemaal wat langer dan gepland). Ik ben benieuwd wat jij van er van vindt 😄! 

Ik heb afgelopen week bijgehouden hoe een week van BB Recruitment eruit ziet in Corona tijd. Ik vind het leuk om je een kijkje te geven in mijn week en waar ik me mee bezig houd in deze tijd. Zal ik vaker “een (thuis)werk week” met je delen? 😄

Mocht je benieuwd zijn wat BB Recruitment voor jou kan betekenen? Stuur me een berichtje/appje/mailtje! 

Liefs,

Barbara