Naar de inhoud springen

#10 Een (thuis)werk week met Barbara // week 20

Maandag 11 mei

Op maandagochtend probeer ik altijd een planning voor de komende week te maken. Hierin neem ik alles mee, zoals zakelijke afspraken, deadlines maar ook wanneer ik ga sporten en wat we ’s avonds eten (weer aan de slag met de welbekende markers 😂). Ja, ik houd van overzicht haha 😅.. maar ik houd altijd ruimte voor spontane afspraken 😋. 

dinsdag 12 mei

Op Instagram heb ik een storie geplaatst over de nieuwe openstaande vacature van Junior Sales Representative, waarin in kort vertel wat de vacature inhoudt 💥. Verder ben ik vandaag  bezig geweest met mijn Instagram en LinkedIn planning en de voorbereidingen hiervan 😄. 

WOENSDAG 13 mei

Yeah, weer een dag kantoor mogen werken 💥! Wegens het Corona virus was het verstandiger dat ik in deze periode thuis zou werken, nu de maatregelen iets versoepelt zijn, kan ik weer op kantoor aanwezig zijn wanneer er niet te veel mensen zijn natuurlijk. Super fijn om weer in mijn kantoortje te werken en om in mijn  “werkomgeving” te zijn plaats van alleen maar thuis. En natuurlijk erg gezellig om mijn (kantoor) collega’s weer te zien 😄!! 

DONDERDAG 14 mei

Run 5-Donate 5-Nominate 5 💥 

Ik heb 5 km hardgelopen en geld gedoneerd aan het Rode Kruis. Vandaag heb ik contact gehad met een hele interessante kandidaat en heb ik een kennismaking met hem ingepland. Lastig in deze tijd, natuurlijk kan dit middels via FaceTime maar ik krijg pas een échte indruk van een kandidaat wanneer ik hem in het écht spreek. Gelukkig kan ik vanaf nu weer rustig aan kennismakingsgesprekken inplannen, zo kan ik mijn kandidaat gewoon echt goed leren kennen en kan mijn opdrachtgever bedienen zoals ik dat altijd wil doen 😋. 

VRIJDAG 15 mei

Vandaag heb ik wat contacten gehad met kandidaten. Onder andere met een kandidaat die begin dit jaar haar contract heeft getekend bij een opdrachtgever van BB Recruitment, en begin juni zal starten. Even met haar gekletst over hoe het gaat 😄. Ik vind het belangrijk om betrokken te blijven tijdens het onboardingsproces zodat ik zeker weet dat alle partijen tevreden zijn. Dat vind ik persoonlijk heel belangrijk 😉

Afgelopen week heb ik weer bijgehouden hoe een werkweek van BB Recruitment eruit ziet (helaas nog steeds in Corona tijd). Ik vind het leuk om je een kijkje te geven in mijn week en waar ik me zoals mee bezig houd. Zal ik vaker “een (thuis)werk week” met je delen? 😄

Heb je ergens een vraag of opmerking over? Let me know!! Stuur me een mailtje via barbara@bbrecruitment.nl 📧 .

Liefs,

Barbara 

#werkweekmetbarbara