Naar de inhoud springen

INGEVULD Samples & E-com Assistant

Samples & E-com Assistant | Van Lier | Breda | Parttime 20-24 uur | z.s.m.

Houd jij van fotografie en fashion? En vind jij het leuk om alles omtrent de samples van Van Lier, van A tot Z te regelen? Dan zoeken wij jou!

Welkom bij Van Lier!

Van Lier is een Nederlands herenschoenenmerk met al ruim 200 jaar ervaring. In 1815 is de familie Van Lier begonnen in het Brabantse Loon op Zand. Van Lier is altijd bezig met het innoveren van haar productietechnieken, bewerkingsmethoden, pasvormen, kleuren en texturen. In de loop der jaren is van Lier naar het Brabantse Breda verhuist waar wij nu nog steeds gevestigd zijn. Van Lier is binnen zijn segment marktleider in Nederland. Wij hebben mono-brand stores op toplocaties in vrijwel alle grote steden in Nederland. Daarnaast zijn Van Lier schoenen te koop in de betere schoenenwinkels en webstores. Ons bedrijf kent een stabiele groei en is bezig met internationale expansie.

Wat houdt de functie in?

Jij bent de persoon die de samples beheert en het overzicht heeft welke sample waar is. Jij weet welke schoenen gefotografeerd moeten worden en op welke manier voor het juiste kanaal. De collecties ken jij op je duimpje. Hieronder een greep uit jouw takenpakket:

  • Je ontvangt de samples, labelt deze en zet deze uit;
  • Je beheert en archiveert de samples, zowel logistiek als administratief. Er is een continue stroom van samples voor bijvoorbeeld de collectie ontwikkeling, technische inspecties, de verkoop, fotografie, etc. Dit zijn duizenden samples per jaar;
  • Je organiseert en coördineert de fotografie;
  • Je schrijft web-teksten;
  • Je maakt productfoto’s en banners op;
  • Je zorgt dat alles dagelijks administratief netjes en overzichtelijk verwerkt wordt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een proactieve collega die affiniteit heeft met fashion en fotografie. Je hebt oog voor detail. In deze dynamische omgeving is het belangrijk dat jij het overzicht hebt en hierin gestructureerd te werk gaat. Je vindt het prettig om zelfstandig aan de slag te gaan. Jij hebt een afgeronde mbo-opleiding in de richting van mode of vormgeving. Je hebt ervaring met fotografie en Photoshop en je vindt dit ook leuk om te doen. Wij zouden het prettig vinden als jij elke dag een aantal uur werkzaam kan zijn, want elke dag kunnen er weer nieuwe samples binnen komen. Ben jij de collega die met ons de schouders er onder wilt zetten?

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende en leerzame functie binnen een mooi fashion brand. Je werkt met de mooiste materialen en modellen, je wordt meegenomen in de nieuwste trends. Jouw directe collega’s zijn jong en gedreven. Van Lier kenmerkt zich door een dynamische omgeving waar een informele werksfeer heerst, jij als nieuwe collega voelt je hier dan ook meteen welkom! In deze rol heb jij veel contact met je collega’s van alle afdelingen. Wij bieden jou mooie passende arbeidsvoorwaarden.