Naar de inhoud springen

#11 Een (thuis) werkweek met Barbara // week 21

MAANDAG 18 MEI

Deze foto is van maandagavond rond 19:30 uur, ik kwam heel tevreden thuis van een super leuke kennismaking met een kandidaat. Twee redenen waarom ik zo happy ben: 1. Omdat ik eindelijk weer fysiek met een kandidaat mag afspreken, echt met elkaar het gesprek aan gaan, iemand echt leren kennen, ook door zijn lichaamstaal. 

En 2. Omdat het ook echt een hele goede kandidaat is voor de deze functie. Na het eten ben ik gaan sporten met vriendinnen (natuurlijk met gepaste afstand). Omdat ik zo enthousiast was over deze kandidaat heb ik dezelfde avond nog zijn profiel in orde gemaakt en doorgestuurd naar mijn opdrachtgever. De volgende ochtend heb ik meteen terugkoppeling gekregen dat hij op gesprek mag komen 💥.

DINSDAG 19 MEI

Twee weekjes geleden, vertelde ik je in mijn eerste #werkweekmetbarbara dat een kandidaat was uitgenodigd bij mijn opdrachtgever. Vandaag is deze dame in kwestie op tweede gesprek geweest en heeft een contract aangeboden gekregen! Ze mag 2 juni al starten. Echt super fijn voor beide partijen!! Eind van de dag kreeg dit super lieve appje van haar. Daar krijg ik echt een brok van in mijn keel, het altijd fijn om te horen dat je werk gewaardeerd wordt 😊. En natuurlijk ook heel erg dankbaar dat mijn opdrachtgever, ook in deze moeilijke tijd voor BB Recruitment kiest. 

WOENSDAG 20 MEI

Going to the office 💥! Het is woensdag, dat betekent dat ik weer op het kantoor mag werken. Zoals ik je vorige week heb verteld, mag ik één dag in de week op kantoor werken i.v.m. het Coronavirus. Ik kijk heel erg uit naar deze dag zoals je kan zien op de foto 😜. 

Op het kantoor heb ik me onder andere weer bezig gehouden met het benaderen van potentiële klanten. Ik merk dat potentiële klanten die een vacature open hebben staan heel erg voorzichtig zijn (totaal begrijpelijk natuurlijk). Met name om met iemand verder te gaan, oftewel dat zij de vacature toch maar even on hold zetten. Er komt nog onzekere tijd aan en ook zij weten niet wat de toekomst hen gaat brengen. Maar juist nu, met de juiste mensen kan jij als ondernemer jouw business optimaliseren en/of laten groeien. En hier help ik jou heel graag bij! Ik merk ook dat potentiële klanten geen commitment willen aangaan met een recruiter, het fijne van BB Recruitment is dat ik werk op basis van no-cure-no-pay 👌. Op mijn website onder het kopje Werkwijze lees je hier mee over 😊. 

DONDERDAG 21 MEI

Hemelvaartsdag! Dus vandaag zijn we lekker vrij! Gister heb ik een start gemaakt om een aantal klanten te bedanken en een hart onder de riem steken, in de vorm van kaartjes en Merci chocolaatjes 💌. Vandaag de laatste puntjes op de “i” gezet en de order bij Greetz doorgezet. Ik vind het belangrijk om mijn waardering naar mijn klanten uit te spreken, zonder hen geen BB Recruitment.. 

Nadat ik wat heb gewerkt, zijn mijn vriend en ik weer gaan hardlopen. Het was een super mooie zonnige dag, dus wij zijn lekker het water op gegaan. De Biesbosch in, richting de Aakvlaai. Heerlijk genoten 🌞🥂! 

Afgelopen week heb ik weer bijgehouden hoe een werkweek van BB Recruitment eruit ziet (helaas nog steeds in Corona tijd). Vrijdag waren we ook vrij, deze dag heb ik mezelf ook vrij gepland en heb ik ook niet gewerkt vandaar dat er deze week vrijdag ontbreekt 😊. Ik vind het leuk om je een kijkje te geven in mijn week en waar ik me zoals mee bezig houd. Zal ik vaker “een (thuis)werk week” met je delen? 😄

Heb je ergens een vraag of opmerking over? Let me know!! Stuur me een mailtje via barbara@bbrecruitment.nl 📧 .

Liefs,

Barbara 

#werkweekmetbarbara