Naar de inhoud springen

#12 Mijn werkweek in foto’s // week 22

WEEK 22

Dit is mijn laatste verplichte thuiswerkweek ๐ŸŽ‰! Vanaf volgende week mag ik weer meerdere dagen per week op het kantoor werken en daar word ik zo blij van!! Ik vind thuis zijn echt niet erg hoor maar zo lang thuiswerken werkt voor mij helaas niet echt motiverend. Ik ben blij dat ik weer meerdere dagen per week in mijn werkomgeving werkzaam mag zijn en gezellig met mijn collega’s kan kletsen (sorry collega’s dat ik soms zo veel klets, maar ik weet dat jullie het ook missen nu ๐Ÿ˜‚).ย 

Super leuke reacties gehad op de Merci chocolaatjes die ik vorige week heb toegestuurd naar een aantal van mijn klanten ๐Ÿค—.ย 

On my way to the office ๐Ÿ˜Š! Weer lekker een dagje op kantoor gewerkt (en gekletst met mijn collega’s ๐Ÿ˜œ). Vandaag mocht mijn kandidaat (die ik vorige week maandagavond gesproken had) op gesprek bij mijn opdrachtgever! Na het gesprek natuurlijk met beide partijen meteen gebeld. Beide partijen waren heel positief!! Zo leuk wanneer mijn voorgevoel ook klopt ๐Ÿ‘Œ! Volgende week gaat deze kandidaat op tweede gesprek om het rond te maken. Heel dankbaar dat mijn opdrachtgever ook in deze tijd vertrouwt in BB Recruitment.ย 

Omdat ik het leuk vind om meer te weten waar wijnen vandaan komen en ย welke smaken goed bij elkaar passen heb ik dit boek gekocht. Om meer te leren over wijnen! Dit vind ik echt super interessant dus ik kan niet wachten om dit boek lekker opt het gemak te lezen (onder het genot van een lekker rosรฉtje ๐Ÿ™ˆ). Ik hoorde al dat dit boek je verleidt om een wijncursus te gaan volgen, dus wie weet ๐Ÿ˜‰.ย 

Afgelopen week heb ik weer in foto’s bijgehouden waar BB Recruitment zich zoal mee bezig heeft gehouden. Ik vind het leuk om je een kijkje te geven in mijn week en waar ik me zoals mee bezig houd. Wat zou je leuk vinden om in de volgende #werkweekmetbarbara te zien? ๐Ÿ˜„

Heb je ergens een vraag of opmerking over? Let me know!! Stuur me een mailtje via barbara@bbrecruitment.nl ๐Ÿ“ง .

Liefs,

Barbaraย 

#werkweekmetbarbara

Een gedachte over “#12 Mijn werkweek in foto’s // week 22 Een reactie plaatsen