Naar de inhoud springen

#13 Een (werk)week met Barbara // week 23

WEEK 23

Zoals ik vorige week heb verteld vind ik het leuk om meer te weten/leren over wijn. Dit heb ik afgelopen zaterdag meteen in de praktijk gebracht ๐Ÿ˜œ. Ik heb een Wijnproeverijbox besteld, met zes wijnen uit de hele wereld. Echt heel erg leuk! Ik kreeg er een bijpassend menuutje bij die ik gemakkelijk zelf kon maken. En bij iedere wijn een kaart met informatie over het land, de regio, het wijnhuis, de smaken en de wijn-spijs combinatie. Echt een aanrader, als je van wijn houdt, om een keertje te doen ๐Ÿ‘Œ!ย 

Yeahย ๐ŸŽ‰! Weer onderweg naar het kantoor. Deze week weer lekker iedere dag op het kantoor gewerkt. Ik had iedere ochtend de welbekende “lift-selfie” kunnen maken, maar dat heb ik niet gedaan haha.ย 

Deze week ben ik veel bezig geweest met het onderzoeken van en het benaderen van prospects. Zoals iedereen weet is het een moeilijke, onzekere tijd voor ondernemers. Dit merk ik echt bij prospects. Maar als ik dan een mailtje als deze terugkrijg, ben ik toch erg blij ๐Ÿ˜Š. Niet het resultaat waar ik op had gehoopt, maar wel een heel mooi compliment!ย 

Deze week heb ik niet zo veel foto’s. Ik ben veel bezig geweest met het onderzoeken van prospects en hen benaderen. Veel met m’n laptopje in de weer op kantoor. Dat levert niet zo veel interessant beeldmateriaal op haha ๐Ÿ˜„. Ik zal mijn best doen om volgende week weer wat “interessantere” fotootjes met jullie te delen!ย 

Afgelopen week heb ik weer in foto’s bijgehouden waar BB Recruitment zich zoal mee bezig heeft gehouden. In deze blog niet zoveel interessant beeldmateriaal. Ik zal mijn best doen om volgende week wat meer interessante foto’s te kunnen laten zien.ย 

Ik vind het leuk om je een kijkje te geven in mijn week en waar ik me zoals mee bezig houd. Wat zou je leuk vinden om in de volgende #werkweekmetbarbara te zien? ๐Ÿ˜„

Heb je ergens een vraag of opmerking over? Let me know!! Stuur me een mailtje via barbara@bbrecruitment.nl ๐Ÿ“ง .

Liefs,

Barbaraย 

#werkweekmetbarbara