Naar de inhoud springen

#15 Een (werk)week met Barbara // week 24+25

WEEK 24 + 25

We mogen weer! Onderweg naar een leuke afspraak met een “conculega” πŸ˜„. Ik ben bij Uitzendbureau Brabant hier in Raamsdonksveer een kopje koffie gaan drinken. Zij bieden vakmensen op uitzendbasis aan, met name op het gebied van productie werknemers. Een hele andere tak als waar ik zelf werkzaam in ben, maar hartstikke leuk om eens met elkaar te praten over ons werk 😊.Β 

Officeday. Nu ik weer “normaal” op het kantoor mag werken, ben ik weer lekker iedere dag op kantoor. Heel fijn! Afgelopen week heeft een hele goede kandidaat zijn contract getekend πŸŽ‰, hij start augustus. Ik vind het altijd heel leuk om een lekker taartje te brengen als mijn kandidaat start. Afgelopen tijd kon dat niet, maar vanaf nu mag het weer! Over taart gesproken, volgende week ga ik bij een andere kandidaat die begin juni is gestart, langs met een lekkere taart πŸ€—!Β 

Back from the office. Elke dinsdagavond gezellig hockeyen met mijn teamgenootjes. Mijn hockeystick meegenomen uit de auto, want ik ga eigenlijk altijd met de auto naar de training πŸ™ˆ. Maar vorige week ben ik met de fiets gegaan πŸ˜†πŸ‘. Dit gaan we proberen vol te houden.Β 

Elke week plan ik een “blok” in waarop ik de socials van de volgende week inplan πŸ“„. Ik vind het belangrijk dat de Instagram feed van BB Recruitment er netjes uitziet. Ook vind ik het belangrijk dat ik wekelijks content op LinkedIn plaats, deze bereid ik altijd (probeer) voor zodat ik niet random iets moet verzinnen.Β 

Afgelopen dinsdag ben ik op gesprek geweest bij een hele mooie prospect. Het gesprek ging goed! Zij hebben een functie openstaan als Inkoop Manager, ik mag hen helpen bij deze zoektocht, een nieuwe opdracht in BB Recruitment haar portfolio πŸ’₯.Β 

Ik ben meteen aan de slag gegaan met het benaderen van kandidaten. Donderdag heb ik een hele interessante kennismaking gehad, een kandidaat waar ik erg enthousiast over ben. Na de kennismaking ben ik het profiel gaan opstellen. Ik vind het belangrijk om uitgebreid aan mijn opdrachtgever toe te lichten waarom ik vind dat een kandidaat goed op de functie past en wat mijn indruk is. Deze uitgebreide kennismaking en het opstellen van een uitgebreid profiel kost veel tijdΒ maar ik merk dat opdrachtgever dit waarderen en dat mijn kwaliteit hierdoor gewaarborgd blijft.Β 

Met een tevreden gevoel huiswaarts, het weekend in. Dit waren twee leuke innovatieve weken. Kandidaat heeft zijn contract getekend; een nieuwe opdracht in BB Recruitment haar portfolio mogen toevoegen; een hele goede enthousiaste kandidaat gesproken; lekker veel gesport (dit zie je niet in de blog πŸ˜‰); een strakke planning voor volgende week gemaakt want volgend weekend gaan wij op vakantie! Ik wil graag dat alles zo veel mogelijk door kan lopen als ik op vakantie ben dus volgende week alles goed voorbereiden. Dan ga ik met een gerust gevoel op vakantie πŸ‘Œ.Β