Naar de inhoud springen

#16 Een (werk)week met Barbara // week 26

WEEK 26

Planningen maken (met de welbekende markers 😜). Dit vind ik persoonlijk erg prettig om te doen, zo behoud ik voor mezelf het overzicht. Deze week ben ik voornamelijk bezig geweest met de planning van de komende twee weken, wanneer ik met vakantie ben. Het inplannen van de socials en zorgen dat content goed staat. Een leuk stukje van mijn werk, maar wat ik zelf soms makkelijker vind lijken dan dat het is. Je hebt natuurlijk niet altijd even veel inspiratie haha. 

Voor het inplannen van mijn Instagram berichten gebruik ik de app “Preview” #tipvanbarbara. Hierin kan je gemakkelijk zien hoe je feed eruit ziet én je kan direct de content erbij schrijven. Je moet alleen wel zelf de foto op je Instagram plaatsen. Ik zet een herinnering in mijn agenda zodat ik het niet vergeet. 

Daar hebben we hem weer, de liftselfie die elke week wel even terugkomt 😉.

Iza is begin juni gestart bij Van Lier in Breda. Wat een fijne en mooie match! Ze heeft het erg naar haar zin en haar collega’s zijn super blij met haar! Ze doet het super goed. Altijd fijn om te zien dat de match echt goed is. Beide partijen nogmaals heel erg bedankt voor het vertrouwen in BB Recruitment. Ik wens jullie heel veel werkplezier toe met elkaar, maar ik denk dat dat wel goed gaat komen 😊! 

We mogen weer lekker onderweg zijn. Heerlijk!

Volgende week een speciale editie van de #werkweekmetbarbara want dan zit ik op Ibiza. Heerlijk genieten en een klein beetje werken. Alles staat klaar en op deze plek werken is helemaal geen straf 🌞!