Naar de inhoud springen

#19 Mijn werkweek in foto’s // week 30

WEEK 30

MONDAY // Maandagochtend, onderweg naar kantoor. De welbekende liftselfie. Dinsdag en woensdag twee leuke afspraken in Rotterdam. Deze heb ik vandaag uitgebreid voorbereid πŸ˜Š

Deze ochtend is ook de kandidaat waar ik je vorige week over vertelde, op tweede gesprek geweest bij mijn opdrachtgever. Een heel leuk en positief gesprek πŸ‘Œ! 

CAR // Vanaf deze week kan je BB Recruitment herkennen op de wegπŸ’₯! Ik vond het tijd worden om mijn auto subtiel te bestickeren met logo. Ik ben blij met het resultaat! Mocht je me zien rijden, zwaai (of toeter) gerust πŸ˜‰!

ROTTERDAM // Afgelopen week ben ik weer twee keer in Rotterdam geweest.Β In de blog van vorige week heb ik je hier al een beetje over verteld, wegens de discretie van dit project kan ik je hier helaas nog weinig over vertellen.Β 

ROTTERDAM // When work meets pleasure! Na de gesprekken er nog even een lekkere lunch aan vast geplakt bij Hotel New York. En ondertussen alvast wat uitgewerkt. Nee… ik had er nog geen wijntje bij besteld 😜.Β 

INGEVULD // Na het positieve gesprek van mijn kandidaat en opdrachtgever afgelopen maandag, heeft zij een aanbod gehad! Zij was meteen enthousiast, ze kon deze week al haar contract komen tekenen πŸ‘Œ. Als blijk van mijn waardering naar deze opdrachtgever, die mij deze opdracht toevertrouwde, heb ik een lekker doosje Merci toegestuurd. En natuurlijk een leuke kaart om mijn kandidaat te feliciteren! Wanneer zij start zal ik een leuk startertspakketje komen brengen en na de proeftijd… natuurlijk TAART πŸŽ‚!Β 

TASJES // Deze week zijn deze linnentasjes binnengekomen. Ook weer met een subtiel logootje erop. Dit is toch leuk! Ik zal deze leuke linnentasjes onder andere gebruiken voor de starterspakketjes die ik aan mijn kandidaten geef en zelf voor mijn boodschapjes. Mocht je ook z’n leuk merchandise tasje van BB Recruitment willen, let me know 😜.Β 

Afgelopen week heb ik weer in foto’s bijgehouden waar BB Recruitment zich zoal mee bezig heeft gehouden. Ik vind het leuk om je een kijkje te geven in mijn week en waar ik me zoal mee bezig houd. Wat zou je leuk vinden om in de volgende #werkweekmetbarbara te zien? πŸ˜„

Heb je ergens een vraag of opmerking over? Let me know!! Stuur me een mailtje via barbara@bbrecruitment.nl πŸ“§ .

Liefs,

Barbara 

#werkweekmetbarbara