Naar de inhoud springen

#20 Mijn werkweek in foto’s // week 31

WEEK 31

MONDAY // Maandagochtend, de week een beetje rustig aan beginnen bij de kapper. Hoort er ook bij. Haartjes zijn weer netjes, ik kan weer voor de dag komen 💁‍♀️. 

OFFICE // Lekkere dag op het kantoor en zoals je ziet weer in de weer met de welbekende markers. Planningen maken en aan de slag met de doelen van BB Recruitment. Vandaag onder andere bezig geweest met leuke marketing activiteiten en een leuke give away voor half augustus 🤩. 

ONDERWEG // Zo fijn dat het bezoeken van klanten en kandidaten weer enigszins kan 🤗! In de ochtend heb ik een super leuke kandidaat gesproken bij mij op kantoor. In de middag ben ik naar Oosterhout gereden om een kandidaat te bezoeken die haar proeftijd succesvol heeft afgerond. En daar hoort natuurlijk taart bij 🎂! Angelika, je bent een topper! Heel veel succes en werkplezier maar dat gaat volgens mij helemaal goed komen. 

SNEAKPEAK // Alvast een kleine sneakpeak van mijn birthday give away waar ik deze week mee bezig ben geweest. Volgend weekend komt deze give away online! Houd de Instagram en LinkedIn van BB Recruitment in de gaten voor alle info. Wie jarig is trakteert en ik trakteer graag iets heel leuks (en lekkers 🙊). 

FRIDAY // Ochtendje aan het werk op het kantoor. Deze middag heb ik lekker vrij ingepland, het wordt meer dan 30 graden! Wij gaan lekker met de boot de Biesbosch in. Geniet van het weekend ☀️! 

Afgelopen week heb ik weer in foto’s bijgehouden waar BB Recruitment zich zoal mee bezig heeft gehouden. Ik vind het leuk om je een kijkje te geven in mijn week en waar ik me zoal mee bezig houd. Wat zou je leuk vinden om in de volgende #werkweekmetbarbara te zien? 😄

Heb je ergens een vraag of opmerking over? Let me know!! Stuur me een mailtje via barbara@bbrecruitment.nl 📧 .

Liefs,

Barbara 

#werkweekmetbarbara