Naar de inhoud springen

#21 Mijn werkweek in foto’s // week 32

WEEK 32

SUNDAY // Zondag lekker in Amsterdam geweest, heerlijk gewandeld, gegeten en geborreld. Uitgerust om aan een nieuwe week te beginnen 🤗! 

OFFICE DAY // Vandaag een lekkere dag op kantoor gewerkt. Een kandidaat is vandaag gestart bij een mooie klant in Raamsdonksveer als Junior Sales Representative. Hij heeft een leuke eerste dag gehad! Volgende week kom ik langs met taart 🎂

GIVE AWAY // Zoals ik jullie vorige week heb verteld; The Give Away 💥!! Wie jarig is trakteert 🤗! Donderdag 20 augustus ben ik jarig, daarom geef ik dit leuke pakket weg! Wat zit er in dit mega leuke pakket 🍾?! Een Aix Rosé Magnum Bottle (1,5 liter); een Bijenkorf cadeaubon en een BB Recruitment water bottle (zie volgende fotootjes). Heerlijk toch!? Wat moet je dit om leuke pakket te winnen? Heel simpel!! Like de Instagram pagina van BB Recruitment en like dit bericht. 20 augustus zal ik de winnaar bekend maken. Good luck 🍀!! 

WATER BOTTLE // Daar is ie dan, de enige echte BB Recruitment Water Bottle 💥! Handig voor tijdens het sporten of juist tijdens het werken. 

AFSPRAAK // Een leuke afspraak in Rotterdam bij Hotel New York. Wat was het warm zeg 🥵!! Maar het was gelukkig een hele prettige afspraak. ’s Avonds zijn wij lekker gaan varen om af te koelen, dat was wel nodig ☀️. 

Afgelopen week heb ik weer in foto’s bijgehouden waar BB Recruitment zich zoal mee bezig heeft gehouden. Ik vind het leuk om je een kijkje te geven in mijn week en waar ik me zoal mee bezig houd. Wat zou je leuk vinden om in de volgende #werkweekmetbarbara te zien? 😄

Heb je ergens een vraag of opmerking over? Let me know!! Stuur me een mailtje via barbara@bbrecruitment.nl 📧 .

Liefs,

Barbara 

#werkweekmetbarbara