Naar de inhoud springen

Junior Operations Manager

Junior Operations Manager | Rotterdam centrum | Fulltime | z.s.m.

Ben jij nauwkeurig? Autodidact? Ben je gemotiveerd om te evolueren in een lokale scale-up binnen de energiesector waarin jouw mening belangrijk is? Dan is deze ambitieuze organisatie op zoek naar jou om haar operationele afdeling op te zetten! Lees snel verder!

Welkom!

Deze organisatie is gevestigd in België en is al bijna acht jaar actief in de energiemarkt. De organisatie kent de laatste tweeëneenhalf jaar een gigantisch groei, zij zijn bijna vertienvoudigd in haar aantal klanten. Naast België zijn zij sinds kort ook actief op de Franse energiemarkt. Het is een jonge en dynamische organisatie met focus op een duurzame toekomst waarin energie betaalbaar is voor iedereen. De organisatie kenmerkt zich door haar ambitieuze karakter en haar constante ontwikkeling om te excelleren in wat zij doen.

Wat houdt de functie in?

Als Junior Operations Manager krijg jij de verantwoordelijkheid om je eigen operationele afdeling op te zetten en op kort termijn door te groeien als volwaardig manager van jouw afdeling binnen deze hele snelgroeiende en ambitieuze organisatie binnen de energiebranche. In deze startup fase zal je ook operationeel werkzaam zijn, wanneer de eerste klanten zich hebben ingeschreven ga jij aan slag met jouw analytische skills en kunnen jouw kwaliteiten zich nog verder ontplooien. Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je beheert activiteiten van de organisatie op de energiemarkt in communicatie met de netbeheerders en andere leveranciers (dit kunnen bijvoorbeeld aanpassingen van meterstanden zijn of begin en einde van de levering, etc.);
 • Je voert uit en controleert processen van facturatie, betalingsbeheer en incasso’s;

 • Je neemt deel aan de prijsbepalingen van de energiecontracten en zorgt ervoor dat die op de juiste wijze verspreidt en toegepast worden;

 • Je lost complexe vraagstukken op met betrekking tot processen en verzoeken in opdracht van de Sales en Customer Support departments (je kan hierbij denken aan groepsaankopen, B2B- contracten, opzeggen van foutleveringen, etc.);

 • Je zorgt voor compliance en betrouwbaarheid van de bedrijfsgegevens binnen de verschillende IT-hulpmiddelen;

 • Je stelt auditrapporten op voor het management en de marktregulatoren;

 • Je draagt bij aan een goede samenwerking met de netbeheerders, de regulatoren en de partners;

 • Je werkt mee aan kwaliteitscontroles, verbetering en de continue ontwikkeling van de organisatie haar diensten;

 • In deze zeer leerzame en uitdagende rol waarin jouw mening belangrijk is, kan jij een heel waardevol worden binnen deze mega ambitieuze en snelgroeiende organisatie!

Naar wie ben ik op zoek?
Voor deze functie ben ik op zoek naar iemand met 1 á 2 jaar werkervaring. Iemand met de potentie om een eigen operationele afdeling op te zetten en deze op kort termijn te managen. Uiteraard krijg je hierbij de handvaten toegereikt die je nodig zal hebben.
 • Je hebt een master of universitair diploma (richting bedrijfskunde of equivalent);
 • Je voelt je prettig in een snelle en dynamische werkomgeving;
 • Je bent nauwkeurig en efficiënt;
 • Je bent autodidact en van nature leergierig;
 • Je hebt een analytische mentaliteit en je hebt aandacht voor details;
 • Je vindt het interessant en leuk om complexe vraagstukken op te lossen;
 • Je werkt graag met IT-tools, Excel is speelgoed voor jou;
 • Je vindt het fijn om in een team te werken;
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten;
 • Je wilt graag aansluiten bij een winning team!

De organisatie biedt jou een fulltime contract voor onbepaalde tijd met zeer interessante arbeidsvoorwaarden. Je zal werkzaam zijn vanuit een prachtig kantoor in het Rotterdamse centrum. Je krijgt de kans om deel te nemen aan de ontwikkeling van een Nederlands bedrijf met menselijke waarden. Daarbij krijg je de mogelijkheid om je kennis en verantwoordelijkheden verder te ontwikkelen.