Naar de inhoud springen

#22 Mijn werkweek in foto’s // Summer Recap

THE SUMMER RECAP

In deze #werkweekmetbarbara een korte recap van de zomer van 2020. Vanaf deze week zal ik je weer meenemen in mijn werkweek. Ik vind het leuk als je me laat weten wat je graag wil zien of waar je benieuwd naar bent! Let me know!  

MATCH // Een mooie match. Begin augustus in Colin begonnen bij Belned als Junior Sales Representative. Dat betekent natuurlijk: Taart 🎂! Gefeliciteerd met deze mooie uitdaging, heel veel werkplezier toegewenst.

GIVE AWAY // Zoals ik jullie in de vorige blog heb verteld; The Give Away 💥!! Wie jarig is trakteert 🤗! Donderdag 20 augustus ben ik jarig, dus heb ik dit leuke pakket weggegeven. Wat zat er in dit mega leuke pakket 🍾?! Een Aix Rosé Magnum Bottle (1,5 liter); een Bijenkorf cadeaubon en een BB Recruitment water bottle. Heerlijk toch!? Met mijn ogendicht heb ik de kanshebbers gekozen. Maut heeft dit mooie pakket in ontvangst mogen nemen. Geniet ervan 🤗! 

ST. TROP // Wij zijn eind augustus nog lekker een lang weekend naar de Côte geweest. Heerlijk genoten van de zee, de zon en de heerlijke roseetjes 🍷.  Natuurlijk nog een paar mooie flesjes mee naar huis genomen. 

WHEN BUSINESS MEETS PLEASURE 💥 // In Zuid-Frankrijk heb ik ook nog een hele leuke zakelijke afspraak gehad omtrent een zeer mooie functie bij een prachtig investeringsbedrijf in Rotterdam. Heel dankbaar dat ik het vertrouwen heb gekregen van mijn opdrachtgever voor deze opdracht. Maandag zal mijn kandidaat starten en dat betekend natuurlijk taart na proeftijd! 

STARTER // Vorige week maandag is mijn kandidaat op de Commerciële binnendienst gestart bij een heel mooi bedrijf in Raamsdonksveer. Haar eerste twee weken zijn goed gegaan, beide partijen waren heel erg positief. Natuurlijk heb ik even een leuk starterspakketje meegenomen, met natuurlijk de merchandise BB Recruitment waterfles. En ook hier geldt natuurlijk, na proeftijd; TAART! 

Maxime💥!! Mijn eerste “BB Recruitment product” zoals je het zelf noemt. Maxime is mijn eerste kandidaat die ik heb geplaatst. Precies een jaar geleden is ze gestart bij Van Lier op de commerciële binnendienst, binnen een jaar heeft zij hele mooie stappen gemaakt. Super hoe je jezelf ontwikkelt Maxime!

Maxime zoekt nog een leuke (fulltime) collega op de Commerciële binnendienst! Ben jij op zoek naar een super leerzame en dynamische functie waarin je veel contact hebt met klanten maar waarin je ook je administratieve ei kwijt kan? Let me know! 👌🏼

LIFST SELFIE // Geen #werkweekmetbarbara zonder de welbekende lift selfie! Bepakt en bezakt in de lift naar beneden om in de enige echte BB Recruitment mobiel te stappen om naar kantoor te rijden. Fijn weekend iedereen! Geniet van het mooie weer ☀️!

Ik vind het leuk om je een kijkje te geven in mijn week en waar ik me zoal mee bezig houd. Wat zou je leuk vinden om in de volgende #werkweekmetbarbara te zien? 😄

Heb je ergens een vraag of opmerking over? Let me know!! Stuur me een mailtje via barbara@bbrecruitment.nl 📧 .

Liefs,

Barbara 

#werkweekmetbarbara