Naar de inhoud springen

#23 Mijn werkweek in foto’s // week 38

WEEK 38

MONDAY // Geen #werkweekmetbarbara zonder liftselfie. Vandaag een lekkere dag op kantoor gewerkt. Vorige week zijn klant en kandidaat tot een akkoord gekomen. Ik ben super blij voor beide 🤗! Afgelopen maandag is zij al meteen gestart bij mijn klant in een prachtig kantoorpand in Rotterdam.

‪Heel dankbaar voor het vertrouwen dat deze ondernemer heeft in BB Recruitment en natuurlijk ook heel dankbaar voor het vertrouwen van deze kandidaat! Op naar een mooie samenwerking! Eind volgende week kom ik langs met een leuk starterspakketje en na proeftijd natuurlijk TAART 🍰 !!‬

Ps. De bril is alleen maar voor het werken 😉

KANDIDAAT // Een hele leuke kandidaat telefonisch gesproken, ik ken deze dame goed. Dus we hoefden geen gesprek op kantoor in te plannen (wat natuurlijk wel gezellig is). Na een leuk gesprek hebben we er voor gekozen om een oproepje te delen in mijn LinkedIn netwerk.

❗️Oproep aan mijn netwerk!❗️Een super goede kandidaat in mijn portfolio is voor 18 á 24 uur per week beschikbaar. Deze jongedame is universitair afgestudeerd en is op zoek naar een parttime job waarin zij haar analytische en sociale skills kan inzetten.

Graag heeft zij veel afwisseling in haar werk, in een dynamische omgeving voelt zij zich het prettigst. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat er een prettige en gezellige werksfeer is. Bijvoorbeeld een administratieve rol of een commerciële binnendienst functie.

Ben jij op zoek naar een super proactieve kandidaat die heel nauwkeurig werkt? Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Stuur me een berichtje of mail naar barbara@bbrecruitment.nl! 📨

OFFICE // Lekkere dag op het kantoor en zoals je ziet weer bezig geweest met het maken van planningen, natuurlijk weer in de weer met de welbekende markers. Onder andere bezig geweest met voorbereidingen voor de fotoshoot van volgende week vrijdag 🤩. Samen met een fotograaf (lees; beste vriendin!) gaan wij mooie contentfoto’s maken en natuurlijk zullen we de dag afsluiten met een wijntje. Wine not?

VACATURES // Momenteel heeft BB Recruitment weer twee leuke functies openstaan. Klik op de afbeelding en lees meer over de vacature! Voor beide vacatures lopen de eerste sollicitatierondes al, maar wie niet waagt die niet wint. Good luck 🍀! 

WEEKEND // Driving into the weekend like… Vrijdagmiddag, mooi op tijd naar huis om te genieten van de zon. Lekker genieten op het terras met een roseetje en een hapje. Fijn weekend iedereen! 

Ik vind het leuk om je een kijkje te geven in mijn week en waar ik me zoal mee bezig houd. Wat zou je leuk vinden om in de volgende #werkweekmetbarbara te zien? 😄

Heb je ergens een vraag of opmerking over? Let me know!! Stuur me een mailtje via barbara@bbrecruitment.nl 📧 .

Liefs,

Barbara 

#werkweekmetbarbara