Naar de inhoud springen

#24 Mijn werkweek in foto’s // week 39

WEEK 39

BEGIN OF THE WEEK // Maandag begonnen met een lekkere thuiswerkdag. Veel telefoontjes gepleegd vanaf de eettafel en wat administratie bijgewerkt. Eigenlijk een best relaxte dag om de week mee te starten 😌. 

LIFT SELFIE // Daar ie weer hoor, de lift selfie haha 😜. Onderweg naar kantoor om me voor te bereiden voor een leuke afspraak in Rotterdam. Mijn kandidaat is vorige week gestart dus ga ik even langs om te kijken hoe het gaat en neem ik uiteraard een leuk starterspakketje mee 🎁. Beide partijen zijn gelukkig heel positief! 

ON THE ROAD // Onderweg terug vanuit Rotterdam kwam ik langs mijn sportschool. Ik had mijn sportkleding ’s ochtends vanuit thuis al meegenomen, tussen het werken door heerlijk uurtje gesport πŸ’ͺ. Daar kan ik echt van genieten, even een uurtje verstand op nul.Β 

CONTENT SHOOT // When work meets pleasure πŸ€—! Voor mijn LinkedIn en Instagram gebruik ik regelmatig foto’s van mezelf, ik kies hier bewust voor omdat ik het belangrijk vind om persoonlijk te zijn, zowel naar klant als kandidaat. Samen met Amber van Studio Refresh hebben wij content foto’s geschoten. Ik ben erg blij met het resultaat! En het was een hele gezellige middag 🍷.Β 

Hieronder alvast een kleine sneak peak πŸ™Š!

Ik vind het leuk om je een kijkje te geven in mijn week en waar ik me zoal mee bezig houd. Wat zou je leuk vinden om in de volgende #werkweekmetbarbara te zien? πŸ˜„

Heb je ergens een vraag of opmerking over? Let me know!! Stuur me een mailtje via barbara@bbrecruitment.nl πŸ“§ .

Liefs,

BarbaraΒ 

#werkweekmetbarbara