Naar de inhoud springen

#25 Mijn werkweek in foto’s // week 40

WEEK 40

ONDERWEG // Onderweg naar een leuke afspraak bij een prospect in Oosterhout. Het was een erg leuk gesprek waaruit twee mooie vacatures zijn voortgekomen. Een mooie rol als Accountmanager en een uitdagende Franstalige binnendienst functie (parttime). Natuurlijk weer de lift selfie 😜. 

TAART // Noortje is door haar proeftijd heen! Dat betekent uiteraard dat ik langs kom met een lekker taartje πŸŽ‚. Beide partijen zijn heel tevreden, Noortje gaat elke dag met plezier naar haar werk! Met een tevreden gevoel rijd ik dus weer terug naar kantoor πŸ€—.Β 

KAPPER // Ik wil natuurlijk een beetje verzorgd voor de dag komen, lekker een ochtendje bij de kapper gezeten met lekkere cappuccino’s. Mijn haren weer lekker fris, zoals altijd blij met het resultaat πŸ‘Œ.Β 

GUILTY PLEASURE // Iedereen werkt natuurlijk op zijn eigen manier, de een met muziek, de ander wil graag dat het doodstil is. Ik werk graag met oortjes in zodat ik me goed kan concentreren. En dit zijn de twee afspeellijsten die ik het vaakst opzet πŸ™ˆ. Fout, ik weet het maar zo heerlijk. Aanradertje hoor 😜.

Ik vind het leuk om je een kijkje te geven in mijn week en waar ik me zoal mee bezig houd. Wat zou je leuk vinden om in de volgende #werkweekmetbarbara te zien? πŸ˜„

Heb je ergens een vraag of opmerking over? Let me know!! Stuur me een mailtje via barbara@bbrecruitment.nl πŸ“§ .

Liefs,

BarbaraΒ 

#werkweekmetbarbara