Naar de inhoud springen

#26 Mijn werkweek in foto’s // week 41

WEEK 41

NEW 📸 // Afgelopen week heb ik contentfoto’s gemaakt met Amber van Studio Refresh. Ik heb meteen mijn website ge-update met de nieuwe verfrissende foto’s. Blij met het resultaat! 

LINKEDIN // Deze week ben ik veel actief geweest op LinkedIn. Voor de nieuwe vacatures die ik heb openstaan benader ik kandidaten actief op LinkedIn. Het zoeken van dé perfecte kandidaat kost tijd. Dit proces: om de kandidaat te vinden, te onderzoeken en op de juiste manier te benaderen. Voor mij is dit essentieel om de aller beste kandidaten te vinden voor mijn opdrachtgevers. 

Zijn we nog geen connectie op LinkedIn? Stuur me gerust een connectieverzoek! Altijd leuk om elkaar te volgen op LinkedIn 😊. 

F0LLOW ME ON LINKEDIN & INSTAGRAM!

WORK // Van nature ben ik iemand met oog voor de mensen om mij heen. Ik vind het belangrijk dat men zich goed voelt 😊. Het valt mij vaak direct op wanneer iemand zich niet prettig voelt maar gelukkig valt het mij ook op waar iemand zich wél prettig bij voelt, waar iemand goed in is en waarde aan hecht. Ik kan me goed inleven in zowel klant als kandidaat. In mijn bedrijf vertaalt dit zich in het actief benaderen van kandidaten op de manier waar zij zich prettig bij voelen. Door precies de juiste snaar de raken bij de juiste kandidaten weet ik hen te enthousiasmeren 💥. De mensen die mij kennen weten dat mijn aanpak doelgericht is maar altijd gecombineerd met een gezonde portie Brabantse gemoedelijkheid 🍷😜.

SPORT // Tussen het werken door maak ik graag tijd om te sporten. Ik vind het heerlijk om te sporten, dit is voor mij echt een relax moment. Naast hockeyen en fitnessen vind ik het ook lekker om hard te lopen. Doe ik de laatste tijd niet zo heel vaak meer i.v.m. blessure, maar deze week ben ik weer gegaan. Een klein rondje, kletsnat geregend maar wel weer heerlijk. Compensatie gedrag voor de wijn ’s avonds 😜

END OF THE WEEK // We sluiten de week weer af met een lift selfie. De vrijdag weer veel achter mijn laptopje gezeten. Kandidaten benaderd en andere leuke plannen uitgewerkt. Cheers op het weekend 🥂! 

Ik vind het leuk om je een kijkje te geven in mijn week en waar ik me zoal mee bezig houd. Wat zou je leuk vinden om in de volgende #werkweekmetbarbara te zien? 😄

Heb je ergens een vraag of opmerking over? Let me know!! Stuur me een mailtje via barbara@bbrecruitment.nl 📧 .

Liefs,

Barbara 

#werkweekmetbarbara