Naar de inhoud springen

Allround Orderverwerker Keuken & Badkamer

Allround orderverwerker keuken & badkamer | Delft | fulltime | z.s.m.

Heb jij ervaring met keukens en badkamers? Ben jij echt een perfectionist in je werk? Houd je van veel afwisseling? En wil jij bijdragen aan een optimale klantbeleving? Dan zou deze functie wel eens heel goed bij jou kunnen passen!

Welkom!

Deze gepassioneerde en deskundige zaak is al meer dan vijftien jaar actief in de keuken en badkamer branche. Zij vinden het belangrijk dat de klant vanaf het begin tot eind geniet! De kracht van deze zaak is de combinatie van keukens, badkamers, inspiratie en deskundig advies. Er heerst een informele familiaire sfeer waar je je meteen thuis zal voelen. Een klein hecht team. De sfeer kenmerkt zich door hard werken en plezier hebben. Doordat het bedrijf mooi is gegroeid afgelopen jaren, breiden zij hun team uit. Daarom zijn zij op zoek naar een Allround orderverwerker. Is deze verantwoordelijke en afwisselende functie iets voor jou?

Wat houdt de functie in?

Als Allround orderverwerking ben je medeverantwoordelijk voor een optimale klantbeleving. Vanaf het moment dat de keuken of badkamer verkocht is, neem jij het over. Jij neemt onder andere de volgende werkzaamheden op je:

  • Je verwerkt de orders in het systeem;
  • Je bestelt de verkochte keukens en badkamer;
  • Je gaat de verkochte keukens inmeten bij de klant;
  • Je plant de levering en plaatsing van de verkochte keukens en badkamers in met de klant;
  • Je plant monteurs in;
  • Je denkt mee in eventuele optimalisaties in de processen;
  • Je hoeft in deze dynamische omgeving nooit stil te zitten!

Naar wie ben ik op zoek?

Jij hebt ervaring met keukens en badkamers, dit kan zijn in een soortgelijke functie of als verkoper. Technisch inzicht, ervaring met bestellen en inmeten zijn een vereiste. Nauwkeurigheid is in deze functie heel belangrijk. Jij bent pas tevreden wanneer alles klopt en gecheckt is. Jij bent iemand die zelfstandig te werk gaat. Je vindt het prettig dat je hierin het vertrouwen krijgt. Een dynamische omgeving is waar jij je prettig in voelt, je vindt het fijn om je collega’s te kunnen helpen als je ziet dat dit nodig is. Jij werkt altijd klant- en oplossingsgericht. Je bent communicatief sterk. Het is belangrijk dat je flexibel bent, wil een klant een keer op zaterdagochtend een afroepgesprek voeren, dan ben jij hier flexibel in. Deze flexibiliteit krijg je ook terug van je werkgever. Het allerbelangrijkste is dat je goed in het bedrijf past!

Zij bieden jou een interessante en uitdagende functie binnen een financieel gezond en groeiend bedrijf. Een mooi passend salaris op basis van jouw kennis en kunde met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je zal werkzaam zijn vanuit een prachtige zaak in Delft met daarin jouw eigen werkplek.

Is deze functie op je lijf geschreven?

Heb je het gevoel dat jij dé collega bent waar dit bedrijf naar op zoek is? Stuur me dan een mailtje, naar BB Recruitment met daarbij je CV (+foto) en een korte motivatiebrief barbara@bbrecruitment.nl of bel naar 06-38682972. Graag maak ik kennis met je! Mocht je vragen hebben mag je altijd contact met me opnemen.

Een gedachte over “Allround Orderverwerker Keuken & Badkamer Een reactie plaatsen