Naar de inhoud springen

International Account Manager

International Account Manager | Oosterhout | fulltime | z.s.m.

Heb jij commerciële ervaring in de internationale verkoop? Heb jij een echte winnaarsmentaliteit? Vind je het leuk om de Duitstalige accounts te bedienen? En wil je graag werken binnen een gezond en gepassioneerd bedrijf? Dan is onderstaande functie misschien wel op jouw lijf geschreven!

Welkom!

Dit gezonde en gepassioneerde bedrijf is al meer dan twintig jaar importeur van sportprijzen en awards. Zij zijn internationaal georiënteerd en hebben klanten over de hele wereld. Binnen dit bedrijf werk je samen met 8 enthousiaste en ambitieuze collega’s. Het bedrijf kenmerkt zich door haar permanente ontwikkeling, innovatieve designs en haar klantgerichte aanpak. Er heerst zowel intern als bij de klanten een informele sfeer waarin jij je snel thuis zal voelen!

Wat houdt de functie in?

Als International Account Manager ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen door middel van het onderhouden en uitbouwen van de bestaande klantrelaties en uitbreiding van het klantenbestand. Je gaat je voornamelijk richten op Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, waar ook het grootste deel van de klanten gevestigd zijn. In dit gebied liggen nog vele kansen! Toekomstgericht liggen er ook nog kansen voor jou in Scandinavië. Een greep uit jouw takenpakket:

 • Je hebt veel contact met jouw accounts;
 • Je initieert marktbenaderingen per land en brengt deze in uitvoering;
 • Je brengt offertes uit naar aanleiding van je contact of bezoek
 • Je bent verantwoordelijk voor het overleggen van rapportages;
 • Je geeft input aan de designafdeling aan de hand van signalen uit de markt;
 • Je draagt bij aan de inhoud van het verkoopplan;
 • Je stelt jaarlijks omzettargets op per klant en land;
 • Je initieert collectie besprekingen met klanten;
 • Je initieert bezoekplanningen en brengt deze in uitvoering;
 • Je managet het salestraject en denkt hierover mee om deze nog verder te optimaliseren.

Naar wie ben ik op zoek?

Voor deze functie ben ik op zoek naar een ambitieuze salestopper die commerciële ervaring heeft met de internationale verkoop. Jij begrijpt je Duitstalige klanten. Je gaat planmatig en consistent te werk. Je vindt het geen probleem om een paar weken per jaar op reis te zijn om klanten en beurzen te bezoeken.

 • Je hebt aantoonbare commerciële ervaring in de internationale verkoop;
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt een echte winnaarsmentaliteit en je weet hoe je de gewenste resultaten moet behalen;
 • Je bent onderzoekend en analyserend ingesteld;
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
 • Je kan goed met het MS Officepakket werken, goede Excel kennis is een vereiste;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Oosterhout;
 • Jij bent een echte teamplayer met een winnaarsmentaliteit en hebt de ambitie om de commerciële doelstellingen samen met dit mooie bedrijf te behalen!

Zij bieden jou goede arbeidsvoorwaarden. Een mooi en passend salaris op basis van jouw kennis en kunde, daarbij wordt er ook gewerkt met een interessante bonusconstructie o.b.v. de gezamenlijke prestaties. Verder krijg je de beschikking over alles wat je nodig hebt om de doelstellingen te behalen.

Is deze functie op je lijf geschreven?

Heb je het gevoel dat jij dé salestopper bent waar dit bedrijf naar op zoek is? Stuur dan een mailtje, naar BB Recruitment met daarbij je CV (+foto) en een korte motivatiebrief barbara@bbrecruitment.nl of bel naar 06-38682972. Graag maak ik kennis met je! Mocht je vragen hebben kan je altijd contact met me opnemen.

Een gedachte over “International Account Manager Een reactie plaatsen