Naar de inhoud springen

MY WEEK IN PHOTO’S // project Barries Planner & nieuwe vacatures

Happy new year!! Dit jaar starten we weer met de wekelijkste “MY WEEK IN PHOTO’S” maar dan 2.0. Ik blijf met jullie delen hoe mijn werkweek was, maar ik zal iets meer gaan delen wat ik buiten het werk doe. Leuke lifestyle dingetjes; over sport, lekker en gezond eten, mooie wijntjes, noem maar op! Vind je het leuk om iets specifieks te weten? Dit mag je me altijd laten weten! Dat vind ik alleen maar heel erg leuk!! 

Deze week laat ik je mijn project zien waar ik in december mee gestart ben, Barries Planner. Ook zie je deze week nieuwe vacatures & een leuk sportschemaatje! 

WEEK 1

Het nieuwe jaar heel gezellig gestart bij familie met deze mega foute maar gezellige rendieren in de tuin. 

Barries Planner! In deze planner is ruimte voor je week- & voedingsplanning. De mensen die mij goed kennen weten dat ik het heel fijn vind om mijn weken goed te plannen en dat ik ook altijd een losse voedingsplanning maak. Dit geeft mij rust en houvast. Ik kon nergens een planner vinden waarin beide gecombineerd zijn. Zodoende heb ik zelf een planner ontwikkelt waarin beide in een groot overzicht gecombineerd zijn. En.. een mooie planner om op je tafel of bureau te leggen! Op website van Barries Planner deel ik elke donderdag een voorbeeld week met voedingsplanning en boodschappenlijstje. Én heerlijke receptjes! De planner is bijna uitverkocht, dus wees er snel bij.

De eerste officiële werkdag van het nieuwe jaar. Je ziet het goed, ik had mijn laptopje al vroeg open. Ik ben er achtergekomen dat ik ’s ochtend vroeg heel productief ben. Daarom start ik tegenwoordig 2x in de week om 6:00 uur. Zo kan ik veel doen waar ik anders in de loop van de dag niet aan toe kom. 

Finance Assistant in Oosterhout, Parttime. Uren kunnen verdeeld worden over de werkdagen. Belangrijk: kennis van Navision, ervaring in een soortgelijke rol.

International Account manager in Oosterhout. Een aantal weken per jaar naar het buitenland. Belangrijk: kennis van de Duitse taal, ervaring met de internationale verkoop.

Project Organisator op de plannings afdeling in Moerkapelle. Zorgen dat alle processen binnen de afdeling perfect verlopen. Belangrijk: soms vroeg beginnen, woonachtig omgeving Moerkapelle, technische kennis.

Allround back office medewerker Keuken & Badkamers in Delft. Perfectionistisch in je werk. Bijdrage aan een optimale klantbeleving. Belangrijk: ervaring met de branche, technisch inzicht, woonachtig omgeving Delft. 

Daar is ie weer hoor, de bekende liftselfie! Weer thuis van een heerlijk werkdagje op kantoor. Gelukkig kan ik weer op kantoor werken, dat vind ik wel echt heel prettig! 

Online kennismakingen zijn tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Het is niet helemaal mijn ding omdat je niet de volledige lichaamstaal van iemand kan zien maar het is een super mooi en fijn alternatief. Ik word er al steeds beter in haha. 

Afgelopen week heb ik een hele interessante online kennismaking gehad met een kandidaat. De kandidaat mag volgende week al op kennismakingsgesprek komen. Ik ben heel benieuwd! 

Mijn kandidaat in Oosterhout was afgelopen week 1 jaar in dienst bij mijn klant, dat betekent natuurlijk iets lekkers! Ik heb heerlijke bonbons opgestuurd. Door Corona kan ik wat minder makkelijk langskomen maar ik kom snel weer langs! 

Ik kreeg deze leuke tip van een vriendin van mij! Home Workout Plan van Pamela Reif. Al haar filmpjes vind je op YouTube. Op haar Instagram deelt zij elke week een Home Workout Plan, voor bijvoorbeeld 20 min./30 min./45min. Heel laagdrempelig en vernieuwend. De filmpjes duren maar tien minuutjes. Een aanrader! 

Heel leuk dat je mijn MY WEEK IN FOTO’S weer hebt gelezen! Als je iets specifieks wilt weten of zien, let me know! Vind ik alleen maar heel erg leuk. Tot volgende week!

Liefs, Barbara