Naar de inhoud springen

MY WEEKS IN PHOTO’S // online kandidaten spreken & veel buiten zijn

In deze MY WEEK IN PHOTO’S zie je mijn kennismakingen met kandidaten & veel buiten zijn. Vind je het leuk om iets specifieks te weten? Dit mag je me altijd laten weten! Dat vind ik alleen maar heel erg leuk!! 

Sneeuw op de markt in Geertruidenberg. Dat is toch een gezellig plaatje. Jammer dat het niet zo lang bleef liggen. ’s Avonds hebben wij bij vrienden een hele lekkere wijnproeverij gedaan dus nog wel in het donker door de sneeuw naar huis gewandeld. Dit was voor de avondklok 😅. 

Online kennismakingen. Het begint “bijna” normaal te worden. Afgelopen week leuke kandidaten gesproken waarvan 1 kandidaat al op gesprek is geweest en ook al meteen is uitgenodigd voor een 2de gesprek! De andere kandidaat mag donderdag op 1ste gesprek komen. Leuke dingen! 

Op woensdag werk ik vaak thuis. Heerlijk om tussen het werken door een wasje eruit te halen 🤪. Of om de laatste Barries Planner te versturen!! 

Heerlijk rondje hardgelopen afgelopen zaterdag. Het was echt heerlijk weer! Naast het hardlopen heb ik ook het Home Workout Plan schema van Pamela Reif gevolgd. Al haar filmpjes vind je op YouTube. Op haar Instagram deelt zij elke week een Home Workout Plan, voor bijvoorbeeld 20 min./30 min./45min. 

Heel leuk dat je mijn MY WEEK IN PHOTO’S weer hebt gelezen! Als je iets specifieks wilt weten of zien, let me know! Vind ik alleen maar heel erg leuk. Tot volgende week!

Liefs, Barbara