Naar de inhoud springen

Project Engineer

Project Engineer | Breda | Fulltime | z.s.m.

Vind jij het leuk om tekeningen en berekeningen te maken? Maar ook om nauw betrokken te zijn bij het eindproject? En heb jij technisch inzicht? Een afwisselende functie bij een warm bedrijf. Lees snel verder!

Welkom!

Dit bedrijf bestaat al ruim veertig jaar en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als topspeler op het gebied van inrichten van magazijnen en bedrijfspanden. Vanuit Breda helpt het zeer ervaren en hechte team relaties in heel Europa. Het efficiënt, slim en betaalbaar inrichten van bedrijfspanden en/of buitenterreinen zorgt continue voor mooie uitdagingen. Op kantoor hangt er een informele familiaire sfeer waarin hard werken hand-in-hand gaat met plezier.

Wat houdt de functie in?

Als Project Engineer werk je zelfstandig binnen ons hechte team en heb je een belangrijk aandeel in het eindresultaat. Zodra een project verkocht is, bezoek je de locatie met de adviseur, om dit project in te meten. Vervolgens maak je een CAD-tekening en een statische berekening. Ook de inkoop van de benodigde materialen en het opstellen van de werktekeningen behoren tot deze afwisselende functie.

Naar wie ben ik op zoek?

Voor deze mooie functie ben ik op zoek naar iemand met technisch inzicht

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding bouwkunde/werktuigbouwkunde;
  • Je hebt relevante ervaring;
  • Je hebt gezonde dosis humor;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent enthousiast en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je hebt ervaring met Autocad;
  • Je hebt ervaring in de staalbouw (dit is een pré).

Zij bieden jou een fijne werksfeer met veel vrijheid. Een zelfstandige en uitdagende functie met een gedegen inwerkperiode. In dit bedrijf is ruimte voor eigen initiatief en innovatieve ideeën. Een mooi en passend salaris op basis van jouw kennis en kunde, daarnaast is er ook ruimte voor ontwikkeling. Het bedrijf biedt jou flexibele kantoor- en thuiswerkplek (na de inwerkperiode). Daarnaast bieden ze jou een telefoonvergoeding en een laptop van de zaak.

Is deze functie op je lijf geschreven?

Heb je het gevoel dat jij dé collega bent waar dit bedrijf naar op zoek is? Stuur me dan een mailtje, naar BB Recruitment met daarbij je CV (+foto) en een korte motivatiebrief barbara@bbrecruitment.nl of bel naar 06-38682972. Graag maak ik (online) kennis met je! Mocht je vragen hebben mag je altijd contact met me opnemen.