Naar de inhoud springen

INGEVULD E-Commerce Coördinator

E-Commerce Coördinator | Breda | 40 uur | Junior of Medior | z.s.m.

Ben jij de E-Commerce Coördinator die geen uitdaging uit de weg gaat? Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en haal jij energie uit het opmaken van een leuke gepersonaliseerde nieuwsbrieven? Heb jij affiniteit met Google Analytics en Google Ads en is jouw werkwijze te omschrijven als gestructureerd, gedisciplineerd en commercieel overtuigend? Dan is deze leerzame en veelzijdige functie misschien wel iets voor jou!

Welkom!

Het 200 jaar oude familiebedrijf en de markante stationaire marktpositie vormen het fundament voor de sterke online groei van dit heren schoenenmerk. Het bedrijf is gevestigd in Breda, waar een hechte, snel handelende en gedreven groep mensen aan de verdere uitbouw van het merk werkt. Digitale marketing is de key voor de verdere uitbouw van het merk. Daarom zoeken zij versterkingen in hun marketingteam.

Wat houdt de functie in?

Als E-Commerce Coördinator ben je teammember van de afdeling marketing. Jouw main priority is het inplannen, managen en aansturen van onlinecampagnes voor Google en andere online marketplaces. Samen met je team werk je toe naar een next level customer experience. Om dit te bewerkstelligen verrijk je zoveel mogelijk data en hou jij samen met de rest van het team online processen in het oog. Indien mogelijk, verbeter je deze processen. Naast het behalen van deze doelstellingen help je als teammember mee met alle organisatorische werkzaamheden die komen kijken bij een marketingafdeling. Je kunt daarbij denken aan het organiseren van fotoshoots, het opmaken van banners en het beheren van onze socials. Hieronder een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Je bedenkt online marketingstrategieën, werkt deze uit en richt de onlineaccounts in;
 • Je rapporteert en analyseert online campagnes en volgt deze op;
 • Je verbetert de websites op het gebied van SEO;
 • Je schrijft content ten behoeve van webshops en nieuwsbrieven;
 • Je verrijkt data ten behoeve van personalisering van de online merkbeleving;
 • Je monitort online processen en verbetert deze waar mogelijk;
 • Je pakt waar nodig allerlei verschillendere organisatorische marketingtaken op.

Naar wie ben ik op zoek?

Dit mooie bedrijf is op zoek naar een collega met affiniteit voor E-commerce en Online Marketing.  

 • Je hebt kennis van (of affiniteit met) onlinemarketingkanalen en conversieoptimalisatie, Google Ads, Google Analytics, SEO en SEA, E-mail marketing/automation;
 • Je beschikt over analytisch vermogen om inzichtelijke rapportages op te stellen;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is niet noodzakelijk, wel een pré;
 • Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling met liefde voor communicatie en online marketing;
 • Je hebt een echte hands-on mentaliteit en omschrijft jezelf als een teamplayer;
 • Je bent stressbestendigheid: je behoudt het overzicht als de werkdruk stijgt en stelt hierin prioriteiten;
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Jij hebt de ambitie om samen met dit mooie bedrijf de schouders er onder te zetten en te groeien!

Wat bieden wij jou?

Een zeer afwisselende functie waarbij je veel kunt leren. Je komt te werken in een dynamische omgeving! Jouw directe collega’s zijn jong en gedreven. Er heerst een informele werksfeer, waarbij je je als nieuwe collega meteen welkom voelt. Zij bieden jou mooie passende arbeidsvoorwaarden.