Naar de inhoud springen

WIE IS BARBARA?

Wil jij met de juiste mensen jouw business laten groeien en/of optimaliseren? Wil jij sales- en/of officemedewerkers die begrijpen wat jij bedoelt en met jou de schouders er onder willen zetten? Barbara helpt jou als MKB-ondernemer door deze belangrijke zoektocht uit handen te nemen.

VOORLIEFDE VOOR RECRUITMENT

Barbara Brouwer heeft in 2018 haar bachelor of science behaald, de studie commerciële economie aan Avans Hogeschool in Breda. Barbara is altijd al ambitieus geweest als het gaat over het willen ondernemen, daarom heeft zij tijdens haar studie gekozen voor de minor Ondernemen om meer te leren over het ondernemerschap. Tijdens haar afstudeerstage bij een werving- en selectiebureau heeft zij destijds onderzoek gedaan naar de aantrekkelijkheid op millennials. Met veel nieuwe inzichten heeft zij deze periode afgesloten. Hier is Barbara haar voorliefde voor recruitment begonnen.

Na deze periode is Barbara haar carrière bewust begonnen in een commerciële binnendienst functie om meer te zien hoe het in een handels- en productieomgeving in zijn werk gaat. In deze zeer brede en leerzame functie bij Van Lier in Breda heeft Barbara van alle processen binnen het bedrijf geproefd.

VOELSPRIETEN & MENSENKENNIS

Van nature is Barbara iemand die oog heeft voor de mensen om haar heen. Zij vindt het belangrijk dat men gelukkig en blij is. Als kind al had Barbara de voelsprieten om het op te merken wanneer iemand het niet naar zijn zin had. Barbara werd er door professionals uit haar omgeving op geattendeerd dat zij het bijzondere talent bezit om te kunnen zien waar iemand goed in is, wat iemand leuk vindt en waar iemand waarde aan hecht. Barbara heeft mensenkennis.

Barbara haar gevoel om te gaan ondernemen begon steeds meer te kriebelen, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus heeft Barbara zich in februari 2019 ingeschreven bij de KvK met haar bedrijf BB Recruitment. 

DE JUISTE MENSEN

Barbara onderscheidt zich met BB Recruitment door haar duidelijke focus op sales- en officefuncties bij MKB-bedrijven in de omgeving Midden- en West-Brabant. Haar drijfveer is om ondernemers te helpen. Door het vinden van de juiste persoon op de juiste functie wordt een ondernemer écht geholpen door Barbara. Met de juiste mensen kan jij jouw business optimaliseren en/of laten groeien.

"GECOMBINEERD MET EEN GEZONDE PORTIE BRABANTSE GEMOEDELIJKHEID"

De door Barbara geschreven vacaturetekst is doelgericht en vernieuwend waardoor dé perfecte kandidaat zich direct aangesproken voelt. Omdat Barbara zich goed kan inleven in zowel haar opdrachtgever als in de perfecte kandidaat weet zij welke snaar zij moet raken. Ook wanneer zij kandidaten benadert of met hen kennismaakt weet zij precies hoe zij hen moet enthousiasmeren. Barbara heeft een persoonlijke doelgerichte aanpak gecombineerd met een gezonde portie Brabantse gemoedelijkheid.  

"ZIJ STELT ALLEEN EEN KANDIDAAT VOOR WANNEER ZIJ DAAR 100% ACHTERSTAAT"

Door haar mensenkennis weet Barbara welke kandidaat binnen jouw bedrijf past. Hierbij kijkt Barbara naar de factoren vaardigheden, ervaring en opleiding, maar weegt de factor persoonlijkheid ook zwaar mee. In haar overweging welke kandidaat zij voorstelt bewaakt zij altijd de focus op een duurzame relatie tussen alle partijen. Zij stelt alleen een kandidaat voor wanneer zij daar 100% achterstaat.