Naar de inhoud springen

EEN SAMENWERKINGSPARTNER VOOR JOU

Ben jij een MKB-ondernemen uit Midden- West-Brabant en ben jij op zoek naar de beste sales- en/of officemedewerkers? En zoek jij daarvoor een fijne samenwerkingspartner die jou begrijpt? Dan is de kans groot dat ik de persoon ben waar jij naar op zoek bent. Lees snel verder!   

Mijn drijfveer is om ondernemers écht te helpen door het vinden van de juiste persoon op de juiste functie passend binnen jouw bedrijfscultuur. Ik vind het heel belangrijk om verder te kijken dan het CV van de kandidaat. Ik focus me alleen op de lange termijn relatie en daarom is het heel belangrijk om de persoonlijkheid van de toekomstige kandidaat zwaar mee te wegen. Vaak merk ik dat hier te weinig waarde aan wordt gehecht terwijl dit één van de belangrijkste factoren is voor een succesvolle duurzame match.

Mijn werkwijze, persoonlijke en doelgerichte aanpak gecombineerd met een gezonde portie Brabantse gemoedelijkheid, zowel met jou als ondernemer als met kandidaat.

WIL JIJ GRAAG...

Dan is het tijd dat wij elkaar leren kennen. Misschien ben ik wel de samenwerkingspartner waar jij naar op zoek bent! Laten we eens kennismaken met elkaar onder het genot van een kopje koffie. 

open & eerlijke werkwijze

Mijn bedrijf typeert zich door een open, eerlijke en doelgerichte werkwijze waarbij ik werk met een vaste en transparante fee op basis van “no-cure-no-pay”. Elke opdrachtgever met haar openstaande functie is uniek en vergt daarom ook een unieke en passende aanpak. BB Recruitment is flexibel, dus neem gerust eens contact met me op zodat we de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken!