Naar de inhoud springen

WERKWIJZE

Mijn missie met mijn bedrijf BB Recruitment, is het helpen van MKB-ondernemers uit Midden- en West-Brabant met het vinden van de beste sales- en officemedewerkers. Medewerkers die echt binnen jouw bedrijf passen en dezelfde doelen willen nastreven als die jouw bedrijf voor ogen heeft. Met de juiste mensen kan jij jouw business optimaliseren en/of laten groeien. En hier help ik jou heel graag bij!

DÉ PERFECTE KANDIDAAT

Ik wil jou als ondernemer helpen door deze lastige maar zeer belangrijke zoektocht uit handen te nemen. Daarom wil ik jou en je bedrijf leren kennen, het sfeertje komen proeven. We plannen een kennismaking in bij jullie op het bedrijf en nemen de vacature uitgebreid door zodat ik precies weet wat de vacature binnen jouw bedrijf inhoudt en wat jouw verwachtingen zijn. Vervolgens ga ik aan de slag met de vacaturetekst, deze schrijf ik zo doelgericht en vernieuwend op dé perfecte kandidaat dat deze zich direct aangesproken voelt.

PERSOONLIJK & OPRECHT

Naast de doelgerichte vacaturetekst is mijn manier van benaderen vaak doorslaggevend. Deze manier wordt omschreven als persoonlijk, oprecht en recht door zee. Door het actief zoeken naar dé perfecte kandidaat kom ik ook in contact met kandidaten die niet direct op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging maar wel geïnteresseerd raken door mijn manier van benaderen en uiteindelijk toch open staan voor de kennismaking. Vaak eerst telefonisch maar altijd gevolgd door een persoonlijke kennismaking. Ik wil een kandidaat altijd face-to-face spreken om een compleet beeld te krijgen voordat ik hem voorstel aan mijn opdrachtgever.

SUCCESVOLLE & DUURZAME MATCH

Ik vind het heel belangrijk om verder te kijken dan het CV van de kandidaat. Vooral omdat ik me focus op de lange termijn relatie is het belangrijk om ook de persoonlijkheid van de toekomstige kandidaat zwaar mee te wegen. Vaak merk ik dat conculega’s en opdrachtgevers hier te weinig waarde aan hechten terwijl dit één van de belangrijkste factoren is voor een succesvolle duurzame match.

"IK STEL ALLEEN KANDIDATEN VOOR WAAR IK 100% ACHTERSTA"

Door mijn mensenkennis weet ik welke kandidaat bij jouw bedrijf past en welke niet. Hierbij kijk ik zoals hierboven benoemd naar persoonlijkheid, maar natuurlijk ook naar vaardigheden, ervaring en opleidingen. In mijn overweging welke kandidaat ik voorstel aan jou als opdrachtgever, bewaak ik altijd de focus op een duurzame relatie tussen alle partijen. Ik stel alleen een kandidaat voor wanneer ik daar 100% achtersta. 

EERLIJK & TRANSPARANT

Mijn bedrijf typeert zich door een open, eerlijke en doelgerichte werkwijze waarbij ik werk met een vaste en transparante fee op basis van “no-cure-no-pay”. Elke opdrachtgever met haar openstaande functie is uniek en vergt daarom ook een unieke en passende aanpak. BB Recruitment is flexibel, dus neem gerust contact met me op zodat we de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken!